Send us an email!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το τελευταίο «αντίο» στη Whitney Houston

Προς την τελευταία της κατοικία «οδεύει» η πρόωρα χαμένη Whitney Houston, καθώς αεροσκάφος, με τη σορό της, απογειώθηκε από το Λος Άντζελες με προορισμό το Νιου Τζέρσι, όπου έμενε η διάσημη, πλούσια, ταλαντούχα αλλά τραγική τραγουδίστρια της pop.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Whitney Houston ...
βρέθηκε από τους σωματοφύλακές της στην μπανιέρα της σουίτας του ξενοδοχείου Beverly Hills, στο Λος Άντζελες, όπου προφανώς είχε χάσει τις αισθήσεις της πριν πεθάνει. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις που να οδηγούν στα αίτια του θανάτου της.

«Βρισκόταν μέσα στο νερό και προφανώς ήταν αναίσθητη», ανακοίνωσε η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς, και προσέθεσε πως «μέλη του προσωπικού της έβγαλαν την από την μπανιέρα και άμεσα ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του ξενοδοχείου».

Στο μεταξύ, στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι πωλήσεις των τραγουδιών και των άλμπουμ της Whitney Houston μετά τον ξαφνικό θάνατο της στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με στοιχεία του Γαλλικού Πρακτορείου.

Το τραγούδι της "I Will Always Love You" βρίσκεται στην πρώτη θέση στο iTunes. Το άλμπουμ της, που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διάσημης τραγουδίστριας, είναι στη δεύτερη θέση, μετά από αυτό της Adele, η οποία θριάμβευσε στα βραβεία Grammy.

Στην κατάταξη των 200 τραγουδιών που έχουν "κατέβει" τις πιο πολλές φορές στο iTunes, η τραγουδίστρια εμφανίζεται 42 φορές.

Στο Amazon.com, η Whitney Houston καταλαμβάνει τις δέκα από τις είκοσι πρώτες θέσεις των best- seller άλμπουμ.



http://www.ant1online.gr/
 

Sample text