Send us an email!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Bobby Brown κοντά στην κόρη του

Ο πρώην σύζυγος της Whitney Houston διέκοψε τις εμφανίσεις του για να σταθεί δίπλα στην μονάκριβη κόρη του, που απέκτησε με την αδικοχαμένη σταρ Whitney Houston.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Bobby Brown, στο άκουσμα των τραγικών νέων για τον ξαφνικό θάνατο της Whitney Houston, το Σάββατο, κατέρρευσε. Ο τραγουδιστής ...
ολοκλήρωσε τη συναυλία του Σαββάτου, ωστόσο ακύρωσε τις υπόλοιπες εμφανίσεις του για να επιστρέψει στο Λος Άντζελες και να σταθεί στο πλευρό της κόρης του.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η 18χρονη Bobbi Kristina Brown εισήχθη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Bobby Brown, η κόρη του όντως εισήχθη για μερικές ώρες σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ωστόσο αργότερα έλαβε εξιτήριο και δέχεται την φροντίδα των μελών της οικογένειας του.

«Ο θάνατος της μητέρας της την επηρέασε, όμως θα το ξεπεράσουμε αυτό σαν οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Bobby Brown στην ανακοίνωση του, ζητώντας από τα media να σεβαστούν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όπως αναφέρουν πάντως τα δημοσιεύματα, η κόρη της Whitney Houston έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, ώστε το περιβάλλον της ανησυχεί μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Whitney Houston και ο Bobby Brown ήταν παντρεμένοι από το 1992 μέχρι το 2006, και το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε το 2007.




http://www.ant1online.gr/
 

Sample text