Send us an email!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμος για γάμο ο Brad Pitt;

Ο διάσημος ηθοποιός Brad Pitt ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως εκείνος και η αγαπημένη του Angelina Jolie είναι πρόθυμοι να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα με τον Pitt είναι ...
πιο δεκτικοί στο ενδεχόμενο να παντρευτούν. Όπως ανέφερε ο γοητευτικός σταρ, ο γάμος έχει όλο και περισσότερο νόημα για τα παιδιά τους, και αυτό κάνει το ζευγάρι να σκέφτεται πλέον το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Τα παιδιά ρωτάνε πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Pitt, προσθέτοντας ότι σημαίνει και για εκείνον πολλά να προχωρήσει σε αυτήν την δέσμευση.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είχαν στο παρελθόν δηλώσει ότι θα παντρευτούν όταν όλοι, ετερόφυλοι και ομοφυλόφιλοι, θα έχουν το δικαίωμα στο γάμο. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Pitt, ίσως να μην μπορέσουν να κρατήσουν το λόγο τους τελικά και  να παντρευτεί με την Jolie πιο σύντομα.

Ο Brad Pitt είπε ότι δεν θα αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα του γάμου, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «το να αγαπάς κάποιον, να έχεις αποκτήσει οικογένεια μαζί του και να θες να κάνεις μια δέσμευση όπως ο γάμος και να μην μπορείς, αυτό είναι αστείο».

Ο διάσημος ηθοποιός δεν διευκρίνισε εάν έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σύντροφο. Ακόμη, τόνισε ότι εκείνος και η Jolie δεν έχουν αποκλείσει την πιθανότητα να αποκτήσουν και έβδομο παιδί.




ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1 ΟΝLINE
 

Sample text