Send us an email!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Beyonce θα γίνει «μάθημα» σε Πανεπιστήμιο!

Σύντομα οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Rutgers θα μπορούν να επιλέξουν ως μάθημα εξαμήνου το “Politicizing Beyonce”, στο οποίο θα μελετούν την πορεία και την επιρροή μιας από τις διασημότερες τραγουδίστριες της R&B και της Pop μουσικής, της Beyonce.


Όπως διευκρίνισε ο λέκτορας Kevin Allred στην εφημερίδα Focus -που εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο Rutgers, το μάθημα «δεν αναφέρεται στις πολιτικές τοποθετήσεις της divas της μουσικής ούτε στο πόσες φορές τραγούδησε για τον Πρόεδρο Obama».


Στο επίκεντρο βρίσκεται η προσωπικότητα ενός ανθρώπου, που προσπαθεί συνεχώς να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δημιουργήσει κάτι καινούριο. «Συστηματικά ξεπερνάει τα όριά της, όταν άλλοι καλλιτέχνες απλά γράφουν μουσική», εξήγησε ο καθηγητής Allred.

Είναι γεγονός ότι η Beyonce έχει δημιουργήσει γύρω από τη ζωή της, την καριέρα της και την προσωπικότητά της ένα μύθο, «έχει γράψει Ιστορία», όπως είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Επίσης, δήλωσε ότι το μάθημα είναι outsider, γιατί πολλοί μαθητές ίσως σκεφτούν: «Δεν είμαι μαύρος» ή «Δεν είμαι γυναίκα», με αποτέλεσμα να μην έχει μεγάλη ανταπόκριση στους φοιτητές».



ΠΗΓΗ: NOOZ.GR
 

Sample text